Mr.sci. Polona Bencun Gumzej

Polona Bencun Gumzej liječnica je i specijalistica školske i sveučilišne medicine s dugogodišnjim iskustvom u radu s mladima i obiteljima. Kao pobornica cjeloživotnog učenja kontinuirano se educira u Hrvatskoj i inozemstvu.
Povrh svog temeljnog zvanja, dr. Bencun Gumzej je diplomirana Geštalt psihoterapeutkinja te apsolvent integrativne psihoterapije za djecu i adolescente. Također je završila Familylab edukaciju pod vodstvom Jespera Juula te edukaciju iz obiteljskih konstelacija pod vodstvom Lidije Pecotić.

Dr. Bencun Gumzej već godinama uspješno pomaže u osobnom rastu i razvoju pojedinaca svih životnih dobi i obitelji, asistirajući im pritom da na jednostavan način riješe svoje probleme i svladaju neizbježne životne izazove. Osim pojedinaca i mladih, dr. Bencun Gumzej surađuje s nizom škola i obrazovnih ustanova kao stručni suradnik, te održava predavanja i edukacije o emocionalnoj inteligenciji, ukazuje na probleme s kojima se suočavaju djeca tijekom svog rasta, školovanja i odrastanja.

Voditeljica je niza radionica konstruktivnog roditeljstva, te osobnog rasta i razvoja. I najvažnije, majka je dvoje odrasle djece.